BejelentésPróbálkozásaim a környezetünk összhangjának megteremtésére
"Ha nem vagy része a probléma megoldásának akkor a probléma része vagy"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Köszöntelek,én Herczeg Ferenc vagyok.

 

 Miért is hoztam létre e madarakról szóló honlapot?

 

- hogy megmutassam milyen sokrétű és gyönyörű állatok vehetnek bennünketkörül,díszgalambokkal,dísztyúkokkal,díszhalakkal,kutyusokkal, vagy a nagyobb kihívást jelentő egyre divatosabb fácánokkal, fürjekkel,gerlékkel,papagájokkal;

 

- hogy kedvet generáljak az állattartáshoz mindenkiben, aki felelőségteljesen tudja biztosítani nekik az életfeltételeket;

 

 -hogy mindazt amit létrehoztam bemutassam,bízva abban hogy valakinek segíteni tudok vele, vagy éppen mások tudnak segíteni nekem tapasztalatokkal,ötletekkel,tanácsokkal;

 

-ugynakkor a teljesség igénye nélkül, a honlapommal szeretném a figyelmet felhívni azokra a fontos tényezőkre/feladatokra amik be nem tartása,vagy elhanyagolása az állataink betegségéhez,elhullásához vezethetnek(őrzés-védelem,takarítás,fertőtlenítés,gondozás,táplálék és vízellátás,vitaminok,betegségek kezelése stb.). Ezek a folyamatosan felmerülő költségek általában meghaladják a madarak beszerzési értékét is.Csak ennek tudatában és állandó biztosításuk mellett tartsunk bármilyen állatot, és azt is tudomásul kellett vennem sajnos, hogy mindezek ellenére is van elhullás az állományomban.

 

Mi a célom az állattartással?

 

 Családomnak és a madaraknak a természetközeli élettér megalkotása mégpedig az egymásrautaltság jegyében ( hogy szépségükkel, tulajdonságaikkal örömet szerezzenek nekünk, miközben mi biztosítjuk a lehetőségeinkhez mért,nekik megfelelő életteret és a folyamatos ellátást)

 

Ugyanakkor nem célom összekeverni a hobbimat a szakértői vénával és senkit nem akarok sem kioktatni,sem tanácsokat osztogatni,sem untatni felesleges vagy köztudott ismeretekkel,és nem akarok szakanyagokat kimásolni más szerzőktől, egyszerűen csak a tapasztalataimat kívánom megosztani mindazokkal akik hasonlóan gondolják, esetleg felhívni a figyelmet valamire.Mindenkire rábízom azt,hogy ki mit hasznosít belőle.

 

("Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél" (Weöres Sándor))

 Az általam fontosnak vagy érdekesnek ítélt "madaras" hivatkozásokat,linkeket ajánlom továbbolvasásra a hasznos oldalak menűpontban. Aki velem tart azt szívesen látom, aki tovább-áll azt szívesen láttam!

 

Magamról: Nős vagyok, két nagy leányom és egy kisleány unokám van.Lakhelyem: Fejér-megye, Mór.Végzettségem technológus üzemmérnök és villamos mérnök. Munkahelyemen egy részleget vezetek. Szabadidőmben hobbiként próbálkozom madarak,díszhalak tartásával,de nem vagyok tenyésztő(mivel sem az idő, sem a felkészültségem nem adott hozzá) Galambokkal gyermekkoromban kezdtem el foglakozni, majd kisebb-nagyobb megszakításokkal 2005 óta folyamatosan bővítettem az állományomat (és persze hozzá a felkészültségemet),azóta díszfácánokkal, fürjekkel, dísztyúkokkal,papagájokkal.

 

 

A kialakítások,építkezések során segítségemre voltak: Lapát,ásó,csákány,betonkeverő,talicska,vödör,köműves szerszámok ,kisgépek ,rengeteg szakkönyv/információk a netről és néha egy jó szomszéd akinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani!! :-))))

Google PageRank

SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!